FunCakes CMC - Tylo Powder je prah, ki ga lahko uporabljate za dva namena. Osnovni namen je, da ga dodate fondantu, da je z njim lažje modelirate in da se hitreje suši. To vam olajša delo sploh kadar izdelujete figure, loke ali druge okraske, ki se morajo strditi. Uporabite približno 3 g (1 čajna žlička) prahu CMC – Tylo za vsakih 250 g fondanta in dobro...
Pasta z okusom – za enostavno dodajanje okusa vaši masleni kremi, bavaroisu, sladoledu in različnim nadevom. Pasta je primerna tudi za dodajanje biskvitu, le da je v primeru peke nad 200 nad 200 °C potrebna uporaba večje količine. Pasto lahko dodate tudi čokoladnemu ganacheju.
Piping gel je vsestranski izdelek, ki pri peki vedno pride prav. Gel obarvajte z modro, da bo videti kot voda, lahko ga uporabite v kraljevski glazuri da ustvarite vrvice, lahko naredite vitražni učinek ali ga uporabite za polnjenje obrisov. Lahko uporabite tanko plast na piškoti, preden dodate svojo plast fondanta ali marcipana, lahko ga nanesete na...
Jedilno lepilo FunCakes za lepljenje sladkornih listov ali okraskov na fondant ali rahlo strjeno masleno kremo. Drži okraske na tortah, kolačkih, piškotih in še marsičem. Samo dodajte majhne pikice lepila na okraske in pustite, da se posušijo. Prozorno lepilo je nevidno, ko se posuši. Priložena je ščetka, ki je enostavna za uporabo, pritrjena je na...
Pasta z okusom – za enostavno dodajanje okusa vaši masleni kremi, bavaroisu, sladoledu in različnim nadevom. Pasta je primerna tudi za dodajanje biskvitu, le da je v primeru peke nad 200 nad 200 °C potrebna uporaba večje količine. Pasto lahko dodate tudi čokoladnemu ganacheju.
Kandirana limonina lupina iz FunCakes daje okusen svež limonin okus piškotom in tortam. Odlična je za ustvarjanje limoninih piškotov, saj dodatek nekaj žlic lupine k testu resnično doda poln okus po limoni. Ponuja okusnejši in intenzivnejši okus limone kot limonin sok. 2 čajni žlički sta enaki 1 limonini lupini.
Cream of tartar je naravna sol iz pridelave vina in se uporablja v številnih receptih za peko, kot so meringue in angelske torte. Ko stepate beljake, dodajte majhno količino, da pospešite nastajanje pene in pomagate stabilizirati strukturo. Cream of tartar se lahko uporablja tudi kot vzhajalo v kombinaciji s sodo bikarbono. Uporablja se tudi v...
FunCakes stabilizator stepene smetane je sladkan stabilizacijski prašek, ki ohranja stepeno smetano čvrsto in dovolj trdo, da lahko z njo krasite. Stepeni smetani ni treba dodajati dodatnega sladkorja. Stepeni smetani ni treba dodajati dodatnega sladkorja. Naredi vašo stepeno smetano slajšo.
Ksantan gumi je prah, ki se uporablja kot zgoščevalec. Je prašek brez okusa, ki ga lahko uporabite za izdelavo jedilnega lepila, gum paste ali za pastillage. Popolnoma brez okusa v prahu, ki se lahko uporablja kot gostilo. Lahko se uporablja za izdelavo užitnega lepila, gumi paste in pastila.
Sugarflair glukozni sirup lahko dodate v sladkorno pasto, royal icing in čokoladne paste za modeliranje, da izboljšate raztegljivost. Je gosta, viskozna tekočina, ki se pogosto uporablja v tortah, sladicah, slaščicah in marmeladah. Sestavine: glukozni sirup (100%).
Wilton glukozni sirup je bistvena če želite izdelati svoj fondant ali gumi pasto. Lahko ga dodate tudi že izdelanemu fondantu, da izboljšate njegovo raztegljivost. Pakirano v praktični tubi, ki omogoča enostavno in natančno odmerjanje. Sestavine: glukozni sirup. Ta izdelek ima: Košer certifikat.
Koruzni škrob iz FunCakes je fin škrob brez okusa, pridobljen iz koruznega zrna in se uporablja predvsem kot sredstvo za zgoščevanje. Lahko se uporablja kot sestavina za peko za piškote in torte. Zaradi tega so pekovski izdelki bolj mehki. Super priročen tudi za delo s fondantom – če želite preprečiti, da bi se vam fondant prijel na delovno površino ga...
Sugarflair Rejuvenator Spirit je vrsta alkohola, ki je primerna za uporabo v prehrambenih izdelkih. Uporablja se za barvanje z bleščečim prahom na torte, zelo primerno pa tudi kot lepilo za zelo fine cvetove različnih mas. Embalaža: Steklenička, 14 ml. Vsebina: Izopropilni alkohol za živila. Certificirano Kosher.
Glicerin je viskozna, prosojna tekočina z rahlo sladkim okusom. V osnovi se uporablja, da z njim zmehčamo royal maso (royal icing), z njim lahko ponovno rehidrirano sladkorno maso, kadar se nam preveč strdi, je pa tudi osnova za pripravo domačega sladkorne mase oziroma fondanta. Preprečuje kristalizacijo sladkorja, kot dodatek masleni kremi, pa prereči,...
Glicerin je viskozna, prosojna tekočina z rahlo sladkim okusom. V osnovi se uporablja, da z njim zmehčamo royal maso (royal icing), z njim lahko ponovno rehidrirano sladkorno maso, kadar se nam preveč strdi, je pa tudi osnova za pripravo domačega sladkorne mase oziroma fondanta. Preprečuje kristalizacijo sladkorja, kot dodatek masleni kremi, pa prereči,...
Užitni vafer papir Cake Star, znan tudi kot rižev papir, je vsestranski in enostaven izdelek za uporabo. Obstaja veliko načinov uporabe tega papirja, lahko ga izrežete, da naredite poljubno obliko, naredite okraske, uporabite ga z užitnimi črnili. Lahko pa ga tudi pečete in je odličen za sladke in slane izdelke! Namig: Iz papirja lahko naredite krasne...