FunCakes CMC - Tylo Powder je prah, ki ga lahko uporabljate za dva namena. Osnovni namen je, da ga dodate fondantu, da je z njim lažje modelirate in da se hitreje suši. To vam olajša delo sploh kadar izdelujete figure, loke ali druge okraske, ki se morajo strditi. Uporabite približno 3 g (1 čajna žlička) prahu CMC – Tylo za vsakih 250 g fondanta in dobro...
Pasta z okusom – za enostavno dodajanje okusa vaši masleni kremi, bavaroisu, sladoledu in različnim nadevom. Pasta je primerna tudi za dodajanje biskvitu, le da je v primeru peke nad 200 nad 200 °C potrebna uporaba večje količine. Pasto lahko dodate tudi čokoladnemu ganacheju.
Pasta z okusom – za enostavno dodajanje okusa vaši masleni kremi, bavaroisu, sladoledu in različnim nadevom. Pasta je primerna tudi za dodajanje biskvitu, le da je v primeru peke nad 200 nad 200 °C potrebna uporaba večje količine. Pasto lahko dodate tudi čokoladnemu ganacheju.
Kandirana limonina lupina iz FunCakes daje okusen svež limonin okus piškotom in tortam. Odlična je za ustvarjanje limoninih piškotov, saj dodatek nekaj žlic lupine k testu resnično doda poln okus po limoni. Ponuja okusnejši in intenzivnejši okus limone kot limonin sok. 2 čajni žlički sta enaki 1 limonini lupini.
Jedilno lepilo FunCakes za lepljenje sladkornih listov ali okraskov na fondant ali rahlo strjeno masleno kremo. Drži okraske na tortah, kolačkih, piškotih in še marsičem. Samo dodajte majhne pikice lepila na okraske in pustite, da se posušijo. Prozorno lepilo je nevidno, ko se posuši. Priložena je ščetka, ki je enostavna za uporabo, pritrjena je na...
Koruzni škrob iz FunCakes je fin škrob brez okusa, pridobljen iz koruznega zrna in se uporablja predvsem kot sredstvo za zgoščevanje. Lahko se uporablja kot sestavina za peko za piškote in torte. Zaradi tega so pekovski izdelki bolj mehki. Super priročen tudi za delo s fondantom – če želite preprečiti, da bi se vam fondant prijel na delovno površino ga...