Prikazujem 1 - 6 od 6 izdelkov
 • Zate sem pripravila e-knjigo z enostavnimi in priročnimi recepti za vsakodnevno peko. V njej najdeš 11 mojih najljubših receptov. 11 sladic, s katerimi najraje razvajam sebe in svoje najbližje. 11 preprostih receptov, za hitro pripravljene sladice, ki verjamem, da bodo kmalu postale tudi tvoje najljubše…. Knjiga je popolnoma brezplačna. Klikni tukaj in si...

 • 15,99 € Na zalogi

  Pekač za whoopie pite blagovne znamke Wilton.   Z njim lahko spečeš mini pite, biskvitke, piškote in narediš male biskvitne ali sladoledne sendviče. S posebnim premazom proti prijemanju. Pekač se lahko pere v pomivalnem stroju.  Velikost posamične pite: 7 cm dno in 7.7 cm zgornji rob pite. 

  15,99 €
  Na zalogi
 • 16,40 € Na zalogi

  Ustvari okusne podolgovate kruhke, piškote in biskvitke. Postreži takšne kot so ali jih zdekoriraj in ustvari dodatne kombinacije okusov. S posebnim premazom proti prijemanju. Velikost posamičnega razdelka: 10.16 x 3,81 cm. 

  16,40 €
  Na zalogi
 • 20,44 € Na zalogi

  Pekač za whoopie pite blagovne znamke Wilton.   Z njim lahko spečeš mini pite, biskvitke, piškote in narediš male biskvitne ali sladoledne sendviče. S posebnim premazom proti prijemanju. Pekač se lahko pere v pomivalnem stroju. 

  20,44 €
  Na zalogi
 • 11,07 € Na zalogi

  Plitek pekač za peko rolade in ostalih podobnih sladic. Velikost pekača: 39 x 26 cm

  11,07 €
  Na zalogi
 • 13,64 € Ni na zalogi

  Plitek pekač za peko brez robov za hitro in enostavno peko piškotov. Uporaba papirja za peko ni potrebna, saj ima pekač izredno dober premaz proti prijemanju. Velikost: 35 x 40 cm  Pekač omogoča izredno dobro in enakomerno razporeditev toplote za enakomerno pečene sladice. Pekač je brez robov, oziroma ima samo en privzdignjen rob, ki vam omogoča da ga...

  13,64 €
  V košarico Več
  Ni na zalogi
Prikazujem 1 - 6 od 6 izdelkov