Wilton Icing Color - jedilna barva v pasti 04-0-0042 Povečaj

Wilton Icing Color - jedilna barva v pasti 04-0-0037 Black / Črna

55029

Nov izdelek

Wilton Icing color jedilna barva v pasti.

Zelo koncentrirana jedilna barva primerna za barvanje smetane, krem, sladkornih mas/fondantov, marcipana, testa za torte ali kekse, marmelad, sladkornih glazur in tako dalje.

Pasta je zgoščena in koncentrirana živilska barva, zato se za lepo obarvan izdelek potrebuje le majhna količina barve.

Način uporabe: Barvo zajemite tako, da vanjo pomočite zobotrebec in nato z zobotrebcem barvo prenesite v maso katero želite obarvati. Za intenzivnejšo barvo dodajte več barvila.

Vsebina: 28 g

Več podatkov

3,69 €

Več informacij

Wilton Icing color jedilna barva v pasti.

Zelo koncentrirana jedilna barva primerna za barvanje smetane, krem, sladkornih mas/fondantov, marcipana, testa za torte ali kekse, marmelad, sladkornih glazur in tako dalje.

Pasta je zgoščena in koncentrirana živilska barva, zato se za lepo obarvan izdelek potrebuje le majhna količina barve. Za dodatne odtenke lahko barve poljubno mešate in kombinirate med sabo.

Način uporabe: Barvo zajemite tako, da vanjo pomočite zobotrebec in nato z zobotrebcem barvo prenesite v maso katero želite obarvati. Za intenzivnejšo barvo dodajte več barvila. Vedno uporabite čist zobotrebec.

Barvanje fondanta:

Če želite ustvariti kombinacijo barv, vmešajte en odtenek v polovico mase in drug odtenek v drugo polovico in nato obe polovici zmešajte skupaj, da ustvarite željen odtenek.

Za enakomerno barvo je potrebno maso dobro pregnesti, lahko pa tudi barvo manj enakomerno razporejeno in na takšen način ustvarite marmornat efekt. Pazi, da barva vedno ostaja v sredini mase, da zaščitiš roke pred obarvanjem in takoj po končanem gnetenju roke dobro operi z mlačno vodo in milom, da odstraniš ostanke morebitne barve.

Barva je primerna za barvanje izdelkov na vodni osnovi, ni pa primerna za barvanje čokolade.

Vsebina: 28 g

Pozor: Največja priporočena uporaba barvila je 0,12 g na 100 g dekoracije.

Sestavine: glukozni sirup, sladkor, vlažilec (glicerol (E422), voda, barvila (E153),škrob,regulator kislosti (citric acid ((E339)), sodium citrat (E331), gostilo (agar (E406)), konzervans (potassium sorbate (E202)).

Opozorilo*: 

Proizvedeno v obratu kateri predeluje tudi oreščke, arašide, ribe, školjke, zeleno, gorčico, mleko, sojo, sezam in pšenične izdelke, zato se lahko sledovi teh izdelkov pojavijo tudi v tem izdelku.

Shranjevanje: Shranjujte na sobni temperaturi.

Barvilo je namenjeno barvanju tistih živilskih izdelkov, za katere to dopušča veljavna Evropska zakonodaja. Barvanje živil in pijač, ter mejne količine v skladu z Uredbo 1333/2008/ES.

Hranljive vrednosti na 100g:

Energijska vrednost: 0 KJ/0 kcal

Maščobe 0 g od tega nasičene maščobe 0 g

Ogljikovi hidrati 0 g od tega sladkorji 0 g

Beljakovine 0 g

Sol 0 g