Sestavine:
- 6 jajc
- 345 g moke
- 45 g posušenih goji jagod in ribeza
- 12 g pecilnega praška
- 3 ščepci soli
- 125 g zmehčanega masla
- 150 g smetane sobne temperature
- 270 g sladkorja
- nastrgana lupina 1 pomaranče
- sok ene pomaranče
Dekoracija:
- Sveže sadje: borovnice, maline, ribez, jagode...
- Listi mete
Pripomočki: Pavoni silikonski pekač Shape you Cake v obliki srca
Če bi želel/a kolač drugačne oblike, so na voljo tudi oblika medved/žaba, muca in ježek.

Priprava:
- Nasekljane goji jagode in rdeč ribez namoči v pomarančnem soku.
- Zmešaj maslo in sladkor in postopoma dodajaj sladko smetano.
- Dodaj nastrgano lupino pomaranče, vmešaj in nato dodajaj jajca (postopoma eno jajce naenkrat)
- Moko presej s pecilnim praškom in nato dodaj sol, goji jagode in ribez.
- Zmešaj suhe sestavine z mokrimi.
- Mešanico zlij v pekač rahlo namazan z maslom.
- Peči na 175° 40 minut, nato zmanjšaj temperaturo na 170° in peci nadaljnih 20 minut.
- Odstrani iz pečice in po nekaj minutah zvrni iz pekača na rešetko in počakaj da se ohladi.
- Po želji odreži dno, da ustvariš ravno linijo.
- Zdekoriraj z metinimi listi in svežim sadjem.