FunCakes EA F51170 Sprinkle Medley Happy Easter 65g

90849

Nov izdelek

FunCakes jedilni posip za dekoracijo Sprinkle Medley Happy Easter je poln različnih oblik na velikonočno temo, kot so zajčki, korenčki in piščančki, ter vključuje mešanico perlic, sladkornih biserov, džemkijev, konfetov in mimoz. S to mešanico okrasite vse svoje velikonočne dobrote, kot so kolački, torte, piškoti, krofi in drugo!

Neto vsebina: 65 g.

Embalaža tega izdelka je izdelana iz varnih materialov, ki so v stiku z živili.

Več podatkov

4,49 €

Več informacij

FunCakes jedilni posip za dekoracijo Sprinkle Medley Happy Easter je poln različnih oblik na velikonočno temo, kot so zajčki, korenčki in piščančki, ter vključuje mešanico perlic, sladkornih biserov, džemkijev, konfetov in mimoz. S to mešanico okrasite vse svoje velikonočne dobrote, kot so kolački, torte, piškoti, krofi in drugo!

Sestavine: sladkor, škrob (pšenica, koruza), dekstroza, riževa moka, glukozni sirup, hidrogenirano rastlinsko olje (repično), rastlinska maščoba (palmina), invertni sladkorni sirup, gostilo: E413, E414, barvilo: E100, E101, E120, E131, E132, E160a, E163, aroma, rastlinsko olje (kokosovo, repično), kislina: E330, sol, koncentrat (žafranika, limona, redkev), sredstvo proti strjevanju: E553b, emulgator: E322 (soja).

Za alergene glejte sestavine v krepkem tisku.

Lahko vsebuje sledi: glutena, oreščkov.

Neto vsebina: 65 g.

Embalaža tega izdelka je izdelana iz varnih materialov, ki so v stiku z živili.