FunCakes F10145 Mix For Swiss Meringue Buttercream / Mešanica za švicarsko masleno kremo 450 g

90568

Nov izdelek

Švicarsko masleno kremo sicer lahko naredimo sami, ampak je za njeno pripravo potrebnih kar nekaj korakov in kaj hitro se zgodi, da se nam kje zatakne. Za hitre rešitve so pri CakeSupplies naredili osnovno mešanico s katero je priprava maslene kreme zelo enostavna. Samo dodate vodo in maslo in krema je pripravljena za uporabo. Švicarska maslena krema pripravljena s to mešanico je manj sladka kot originalna, uporablja pa se lahko na isti način. Namenjena je za oblačenje, polnjenje in dekoriranje tort in kolačkov.

Več podatkov

6,49 €

Več informacij

Švicarsko masleno kremo sicer lahko naredimo sami, ampak je za njeno pripravo potrebnih kar nekaj korakov in kaj hitro se zgodi, da se nam kje zatakne. Za hitre rešitve so pri CakeSupplies naredili osnovno mešanico s katero je priprava maslene kreme zelo enostavna. Samo dodate vodo in maslo in krema je pripravljena za uporabo. Švicarska maslena krema pripravljena s to mešanico je manj sladka kot originalna, uporablja pa se lahko na isti način. Namenjena je za oblačenje, polnjenje in dekoriranje tort in kolačkov.

Vsebina: 400 gramov

Priprava: Vse sestavine morajo biti sobne temperature.

Za eno porcijo zmešajte 100 g mešanicw z 70 ml mlačne vode 8 minut na najvišji hitrosti. Nato dodate 220 gramov neslanega (kremnega) masla in mešate dokler se maslo v mešanici popolnoma ne raztopi. Maslo razdelite na 4 dele in ga vnašajte po delih. Šele ko se prvi del popolnoma vmeša, dodajte naslednjo količino/kos. Mešajte 8 minut na najvišji hitrosti da ustvarite gladko kremo.

Eno serviranje kreme je primerno za polnjenje in prekrivanje ene kreme premera 20 cm ali za dekoriranje 12 kolačkov.

Vsebina: sladkor, beljaki (posušeni) iz jajc proste reje, gostilo E466, kislina 330, aroma. Lahko vsebuje sledi glutena, soje, jajc in oreščkov.

Alergeni: glej sestavine v krepkem tisku.

Shranjevanje: Izdelek shranjujte v suhem in hladnem prostoru. Izdelek je certificirano Halal.